Vuoden 2018 Palkitut

28.12.2017

Seuraleijona 2018 JARI-PEKKA SATUMÄKI

Jari-Pekka on toiminut hienosti mukana seuran tapahtumissa vaikka lapset ovat jo harrastuksen lopettaneet, etenkin triathlon-tapahtumien osallistujien keräilyn yhteishuudot jääneet monen mieleen vuodelta 2017.

Saaja on toiminut aktiivisesti seuran eri toiminta-aloilla. Hänen toimintansa ei välttämättä ole näkyvää mutta jos hän ei ole toimimassa, se saattaa näkyä. Hän on aina valmiina toimintaan vaikka ei aina haluakaan olla johtajana – hallituksessa – valiokunnissa. Hän toteuttaa usein huomaamatonta, mutta seuratoiminnassa tärkeää kasvatustehtävää. Hän on myönteinen lähellä olija, välttämätön osa kokonaisuutta, joka muokkaa asenteita ja ympäröivän yhteisön käsityksiä seurasta

Vuoden uimari TINO KAUKONEN

Tino menestyi hienosti Ikäkausimestaruusuinneissa vuonna 2017 ja ansaitusti pokkasi palkinnon.

Uimari on osallistunut aktiivisesti harjoitus- ja kilpailutoimintaan. Uimari on motivoitunut ja omalle asenteellaan kannustaa muita ryhmän jäseniä. Kilpailutulokset osoittavat uimarin kehityksen jatkuneen kuluvana vuonna.

Mikko Mäkisen Muistopalkinto HENRI ERLUND JA HENNA SAARELA

Kahdelle uimarille jaetaan stipendi Mikko Mäkisen Muistorahastosta. Stipendillä tuetaan jos aikuisikää läheneviä uimareita jatkaamaan uinnin parissa.

Vuoden Tsemppari JENSON LI

Vuodesta 2011 alkaen seurassa palkitaan myös vuoden tsemppari, uimari joka jaksaa treenata, olla iloinen ja kannustaa muita.