UUTUUS! Lapsi-aikuisuinti

 

 

SEURAAVA KURSSI ALKAA LA 30.10.2021. 

Ilmoitamme sivuilla kun ilmoittautuminen alkaa:

https://htu.myclub.fi/flow/events/public

 

Lapsi-aikuisuinti

Lapsi osallistuu Lapsi-aikuisuintiin yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Tunnin aikana harjoitellaan uinnin tekniikoita yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on kiva yhteinen tunti, jossa opetellaan eri uintilajien tekniikoiden perusteita ja hiotaan uintitekniikkaa yhä sujuvammaksi. Lisäksi kursseilla harjoitellaan eri uintilajien käännöksiä ja startteja. Yhden opetuskerran pituus on 60 min, tunti järjestetään 8 krt isossa-altaassa.

Lähtötasovaatimus
Ryhmä on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, joilla on vähintään 100m uimataito. Tarkoitus perehtyä syvemmin eri uintilajeihin ja niiden tekniikoihin. Sopii hyvin esim. Uimatekniikkakurssin jatkoksi, sekä perheille, joissa sekä lapsi/lapset, että aikuiset harrastavat uintia, jolloin aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä nauttimaan uimisesta.

Hinta 140e/ 1 aikuinen + 1 lapsi ( sis. 8 uintikertaa, yhden uintikerran pituus 60 min )

Lauantaisin klo 9-10, Jakomäen uimahallissa

Kurssit alkavat tilanteen salliessa, ilmoitamme heti kun voimme kurssin aloittaa.

HUOM! Ilmoittautua voi joko lapsen tai aikuisen nimellä (älä ilmoita molempia). Mikäli perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi tai aikuinen, lisäveloitus on 50%:a kurssin hinnasta per extrahenkilö. Ilmoita silloin erikseen asiasta kurssit@htu.fi.